Byggnadsingenjör i Nävekvarn

Lindeskov Mark & Maskin AB

Är du i behov av en byggnadsingenjör?

Bor du i Nävekvarn eller dess omnejd och behöver hjälp av en kompetent, rutinerad och noggrann byggnadsingenjör, så passar vårt företag, Lindeskov Mark & Maskin AB, dig ypperligt. Här får du hjälp med allt möjligt inom bygg och anläggning. Våra byggnadsingenjörer har mycket gedigna kunskaper. De har arbetat inom den här branschen i flera år. Det gör att du alltid kan vara säker på att du får den hjälp, som du behöver, när du vänder dig till oss och våra byggnadsingenjörer. En byggnadsingenjör hjälper till med i stort sett allt som rör bygg- och anläggningsarbeten. Om det är viktigt för dig, att arbetet genomförs noggrant, kvalitativt och enligt de önskemål som du har, så är vårt företag, Lindeskov Mark & Maskin AB, det ypperliga valet för dig. 

ROT-avdrag

Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, som är en skattefinansierad reform som ger dig som privatperson rätt att dra av en viss del av arbetskostnaden vid anlitandet av ett företag likt vårt, Lindeskov Mark & Maskin AB. I skrivande stund har man rätt att dra av 30 procent via ROT-avdraget. Vi på Lindeskov Mark & Maskin AB kan det mesta som har med detta att göra, så hör med oss, om du har någon fråga angående ROT-avdraget. 

Kostnadsfria offerter

Om du är intresserad, så kan det vara bra att känna till, att vi på Lindeskov Mark & Maskin AB, erbjuder alla våra kunder fullständigt kostnadsfria offerter på presumtivt arbete, som en byggnadsingenjör kan genomföra inom exempelvis bygg och anläggning med mera. Vi berättar gärna mera om hur offerter fungerar, om du har någon fråga kring detta. Hör i så fall av dig till oss på Lindeskov Mark & Maskin AB, så hjälper vi dig.